Blog

Home   /   Nieuws   /   Januari: de maand van de waarheid

Januari: de maand van de waarheid

In januari moet het gebeuren: de LVS-toetsen worden afgenomen. Voor kinderen en ouders een spannende periode. Is mijn niveau gestegen? Hebben de extra inspanningen mijn kind geholpen?  Maar ook voor scholen is de LVS-periode van groot belang: werpen onze extra inspanningen vruchten af? Voldoen we aan de normen? Hebben we onze doelen gehaald?

Toename bestellingen

Na deze maand zien wij altijd een enorme stijging in het aantal bestellingen voor onze methodeboeken. De resultaten vielen toch wat tegen en er moet doelgerichter gewerkt worden aan tekstbegrip. Ouders die willen oefenen met hun kinderen bestellen boeken, maar ook schoolteams die op advies van andere scholen besluiten over te gaan tot de aanschaf van de methode van Beter BijLeren.

Gestructureerd het niveau verbeteren

Wilt u het heft in eigen hand nemen? Bestel dan nu onze oefenboeken voor thuis of methode begrijpend lezen voor op school. Met duidelijke instructiemodellen, meer dan veertig teksten, meer dan 400 opgaven in Citostijl, verbetert u in no time de LVS-scores voor taal.

Op dit moment hebben we alle boeken op voorraad. U kunt de hausse aan bestellingen voor zijn, door nu alvast te bestellen. Wij zorgen dan dat u uw bestelling binnen een dag in huis heeft.